سایا خودرو اعلام میدارد در حال حاضر امکان فروش به کلیه هموطنان عزیز در سرتاسر ایران فراهم میباشد
خریدی متفاوت، فرصت بینظیر برای خرید خودرو دلخواه
خط ویژه واحد فروش: 02171333133
استعلام موجودی کارت سوخت

روش های استعلام موجودی کارت سوخت+نکات

مقدمه

در میان مشغله‌های متعدد کاری، هزینه‌های سر سام آور زندگی، دغدغه‌های زندگی و خانوادگی و به طور کلی امورات متعددی که ذهن شما را درگیر می‌کنند، باید انسان بسیار دقیق و منضبطی باشید که نیاز به استعلام موجودی کارت سوخت نداشته باشید!

واقعیت این است آنچه به عنوان یارانه سوخت در کارت دارندگان وسیله نقلیه واریز می‌شود، در بسیاری از موارد پاسخگوی نیاز روتین آن‌ها نیست. کم پیش می‌آید که محل کار شما یا محل تحصیل‌تان، آنقدر نزدیک به منزلتان باشد که روزانه پیاده تردد کنید و صرفا برای سفرهای برون شهری از ماشین شخصی استفاده کنید.

بنابراین چه مالک پژو پارس tu5 باشید چه یک خودرو خارجی، احتمالا باید علاوه بر آنچه به عنوان سهمیه سوخت برایتان در نظر گرفته شده است، به صرف هزینه برای سوخت‌گیری با نرخ آزاد هم فکر کنید.

اگر ماشین شما از آن دسته خودروهایی باشد که صرفا با بنزین سوپر باید سیراب شود هم که باید بخش قابل توجهی از درآمدتان را صرف خرید بنزین کنید! علی‌ای‌حال اگر قصد استفاده از شرایط فروش اقساطی خودرو دارید، پیشنهاد می‌کنیم جزییات جدیدترین طرح‌های سایا خودرو را مطالعه کنید و یا با مراکز فروش ما تماس بگیرید تا کارشناسان مجرب ما توضیحات کافی را به شما ارائه دهند.

استعلام موجودی کارت سوخت

استعلام موجودی کارت سوخت به چند طریق ممکن است؟

استعلام موجودی کارت سوخت فقط از یک طریق ممکن است، آن هم مراجعه حضوری به پمپ بنزین است! اگرچه جهان پس از کرونا فصل جدیدی از خدمات غیر حضوری را تجربه می‌کند، اما هنوز در کشور ما بسیاری از امور فقط به شیوه حضوری محقق می‌شود که اطلاع از موجودی کارت سوخت هم در همین دسته جای می‌گیرد.

بر این اساس چنانچه قصد دارید بدانید چقدر بنزین در کارتتان باقی مانده است، بهتر است در هنگام سوخت گیری این اطلاعات را به دست آورید. کارت سوختتان را در دستگاه وارد می‌کنید، رمز چهار رقمی را ثبت می‌کنید و از بین گزینه‌های پیش رو استعلام موجودی کارت سوخت را انتخاب می‌کنید.

چنانچه قصد سوخت‌گیری ندارید، بهتر است یک جایگاه خلوت را انتخاب کنید که حق دیگر رانندگانی که قصد سوخت رسانی به خودرو خود را دارند، تضییع نشود. شما می‌توانید ضمن اینکه از رانندگان و ک تصدی جایگاه سوخت اجازه می‌گیرید، اطلاع پیدا کنید که چقدر از سهمیه بنزینتان باقی مانده است.

فرقی نمی‌کند که پراید سوار می‌شوید یا شاهین، ماشین ایرانی دارید یا خارجی، برای استعلام مانده سوخت یارانه‌ای در کارت، تنها راه شما همین است. برای اطلاع از قیمت ماشین شاهین می‌توانید با مراکز فروش سایا خودرو تماس بگیرید.

چگونه پرینت تراکنش های کارت سوخت خود را دریافت کنیم؟

اگر قصد دارید از ریز تراکنش های کارت سوخت خود مطلع شوید، باز هم راهی ندارید جز اینکه به صورت حضوری اقدام کنید! البته این بار نه به جایگاه‌های سوخت بلکه به دفاتر پلیس به اضافه ۱۰. در این دفاتر با صرف اندک هزینه‌ای می‌توانید به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشید. این اطلاعات شامل:
• تاریخ‌هایی که شما در آن سوخت‌ گیری انجام داده‌اید
• مقدار سوختی که دریافت کرده‌اید
• نوع پرداختی که انجام داده‌اید (نقدی، اعتبار کارت سوخت، یا تامین اعتبار از طریق کارت بانکی)
• و نام جایگاه سوخت
خواهد بود. بنابراین شما به ده گردش آخر کارت سوخت خود دسترسی خواهید داشت. شما با کارت وسیله نقلیه و یکی از مدارک شناسایی خود موفق به دریافت این اطلاعات خواهید شد، کافی است تا بازه زمانی مورد نظر خود را انتخاب کنید تا متصدی این دفتر پرینت استعلام آخرین سوختگیری کارت سوخت را به شما تحویل دهد.

سامانه استعلام کارت سوخت

سامانه استعلام مصرف کارت سوخت

در سالهای اخیر به منظور کاهش مراجعه حضوری افراد شاغل در حوزه‌های حمل و نقل عمومی و اینترنتی، مانند تاکسی، رانندگان اسنپ، تپسی، سرویس‌های مدرسه، پیک‌های موتوری و … جهت استعلام موجودی کارت سوخت سامانه‌ای از سوی وزارت کشور راه‌اندازی شده است که اطلاعات لازم را در اختیار مراجعه کنندگان قرار دهد.

بنابراین با هدف سهولت کار اقشاری که بر شمردیم سامانه استعلام مصرف کارت سوخت راه‌اندازی و به آدرس samas.moi.ir اعلام شد. اما اینک این سامانه به تمام دارندگان وسایل نقلیه اطلاعات مورد نیاز را ارائه می‌دهد. رانندگان با ثبت‌نام در این سامانه مشترک اطلاعات سفر و ورود از طریق کد ملی می‌توانند اعتبار کارت سوخت خود را به صورت آنلاین مشاهده کنند و از مزایای دولتی برای بهره‌مندی از سوخت، استفاده کنند.

با کلیک بر روی لینک درج شده درباره شرایط فروش اقساطی تارا بخوانید.

سامانه سماس سهمیه سوخت

شما مالک وسیله نقلیه محترم می‌توانید هم در مرورگر سیستم و هم گوشی هوشمند خود سامانه سماس سهمیه سوخت به آدرس samas.moi.ir را وارد کنید و پس از باز شدن صفحه اول این تارنما، با دو عبارت استعلام اعتبار سوخت و راهنمای سوخت گیری مواجه خواهید شد.

با انتخاب گزینه نخست به صفحه‌ای هدایت می‌شوید که باید کد ملی و کد امنیتی مندرج روی صفحه را به درستی وارد کنید. چنانچه انتخاب شما استعلام اعتبار سوخت باشد، با پنج گزینه روبرو می‌شوید:
• تغییر رمز اعتبار
• باز نشانی رمز اعتبار
• تاریخچه واریز اعتبار
• تاریخچه برداشت اعتبار
• مانده اعتبار سوخت
به غیر از دو گزینه نخست که مربوط به عملیات رمز است، شما می‌توانید اطلاعات دقیقی درباره واریز شدن یا نشدن اعتبار سوخت را بررسی کنید و به استعلام موجودی کارت سوخت بپردازید.

استعلام سهمیه بنزین

شما برای استعلام سهمیه بنزین باید به سامانه سماس مراجعه کنید. به این ترتیب هر زمان از شبانه روز که قصد دریافت اطلاعات خود را داشته باشید بدون فوت وقت از طریق کامپیوتر منزل یا حتی گوشی همراه می‌توانید با وارد کردن اطلاعات کاربری خود وارد سامانه شوید و بررسی کنید که آیا سهمیه مورد نظر برایتان لحاظ شده است یا خیر. همچنین می‌توانید مانده اعتبار سوخت را هم بررسی کنید.

برنامه استعلام کارت سوخت

امروزه در کنار سامانه‌های متعددی که در راستای سهولت کار مردم به کار گرفته می‌شود، نهادهای دولتی و خصوصی اقدام به ساخت و عرضه اپلیکیشن‌هایی کرده‌اند که کار کردن با آنها بسیار آسان است.

بر این اساس حتی لازم نیست شما آدرس خاصی را در جستجوگرها وارد کنید تا به سایت یا سامانه خاصی هدایت شوید، بلکه تنها با چند لمس ساده می‌توانید برنامه مورد نظر را باز کنید و امور شخصی خود را انجام دهید.

اپلیکیشن‌هایی مانند همراه بانک دقیقا چنین خاصیتی دارند و بخش قابل توجهی از مشکل مردم را مرتفع کرده‌اند و مراجعه حضوری به شعب بانک یا دستگاه‌های خودپرداز را به طور محسوسی کاهش داده‌اند.

اما آیا برنامه استعلام کارت سوخت هم وجود دارد؟ سامانه سماس، برنامه ویژه اندروید نیز دارد و با نصب آن روی گوشی همراه خود می‌توانید بسیاری از امور را از این طریق پیگیری کنید.

همچنین در مارکت‌های عرضه برنامه‌های اندروید یا ios می‌توانید برنامه‌هایی را پیدا کنید که در مدیریت مصرف سوخت به شما کمک می‌کنند و اگرچه مستقیما عملیات استعلام موجودی کارت سوخت را انجام نمی‌دهند اما اگر اطلاعات دقیق به آن بدهید می‌تواند در مدیریت کردن و نحوه استفاده از اعتبار بنزین به شما کمک کند.

در هر حال طبیعی است که مشغله‌های متعدد اجازه ندهد حواستان جمع این نکته باشد که چقدر بنزین در کارتتان دارید و یک برنامه کمکی بتواند مصرف سوخت را به شما یادآوری کند.

تراکنش های کارت سوخت

تاریخ شارژ کارت سوخت گازوئیل

اگر صاحب یک خودرو دیزلی با سوخت گازوییل هستید خوب است بدانید که تاریخ شارژ کارت سوخت گازوئیل بر اساس پیمایش استاندارد آن‌ها صورت می‌گیرد. بر این اساس اگر کمتر از ۷ هزار کیلومتر در ماه پیموده باشید یا کمتر از ۱۸ بارنامه داشته باشید، اصلا بعید نیست که اینکه کارت سوخت شما شارژ نشود!

در نظر داشته باشید که شما باید اطلاعات مندرج در بارنامه هوشمند را به درستی بررسی کنید و شماره VIN که همان شماره شناسایی وسیله نقلیه‌تان است را در سامانه کارت هوشمند ناوگان ثبت کنید تا هرگاه سهمیه سوخت شارژ شد از آن استفاده نمایید. همچنین برای استعلام موجودی کارت سوخت می‌توانید از برنامه آسان بار استفاده کنید.

علت شارژ نشدن کارت سوخت گازوئیل

همان طور که در بخش پیشین نیز اشاره کردیم، شروط پیمایش استاندارد و تعداد بارنامه مهم است و در جستجوی علت شارژ نشدن کارت سوخت گازوئیل باید روی همین دو گزینه دقیق شد. البته درباره سهمیه گازوییل باید به این نکته اشاره کرد که سهمیه پایه در پایان هر ماه باطل می‌شود و چنانچه مصرف یک خودرو سنگین بیشتر باشد پس از چند ماه به هر ۱۵ روز یک بار تبدیل می‌شود و سپس موعد شارژ کمتر خواهد شد.

سهمیه سوخت را برای چند ماه می‌توان ذخیره کرد؟

ممکن است شما به هر علتی دلتان نخواهد چندین هفته ماشین را از پارکینگ بیرون بیاورید یا شاید مقدار مصرف سوخت روزانه شما بسیار محدود باشد و دوست داشته باشید این اعتبار را یک باره برای یک سفر زیارتی یا تفریحی برون شهری کنار بگذارید.

در نظر داشته باشید که اگر در استعلام موجودی کارت سوخت متوجه شدید ۵۴۰ لیتر اندوخته دارید، بیش از این مقدار را نمی‌توانید در کارت سوخت خود نگهدارید. به بیان دیگر شما فقط به مدت ۹ ماه می‌توانید سهمیه بنزیتان را پس‌انداز کنید و چنانچه در این مدت آن را خرج نکنید در پایان ماه نهم اعتبار کارت سوخت شما صفر خواهد شد.

چگونه اعتبار کارت سوخت را به کارت سوخت دیگری انتقال دهیم؟

همه ما با مقوله کارت به کارت کردن بانکی آشناییم. حتی اپراتورهای تلفن همراه نیز اخیرا قابلیتی افزوده‌اند که می‌توان شارژ تلفن یا اینترنت را نیز انتقال داد و کیف پولهای اعتباری برخی اپلیکیشن‌ها نیز قابلیت انتقال را ایجاد کرده‌اند.

اما متاسفانه هنوز هیچ طرحی برای انتقال اعتبار سوخت وجود ندارد. بنابراین اگر بعد از استعلام موجودی کارت سوخت متوجه شدید که اعتبار قابل توجهی اندوخته‌اید تنها راه اینکه آن را در اختیار دوستان و نزدیکانتان بگذارید این است که کارت سوخت را مدتی به آن‌ها بسپارید تا از سهمیه شما استفاده کنند.

استعلام سهمیه بنزین

کارت سوخت خودرو صفر را چگونه دریافت کنیم؟

وقتی برای خرید هایما s7 پلاس اقدام می‌کنید یا هر خودرو صفر دیگری را به خانه می‌برید، اشتیاق بسیار زیادی برای سواری گرفتن از آن دارید. بنابراین از همان روزهای نخست احتیاج به کارت سوخت و سهمیه دولتی احساس می‌شود.

اما برای خودرو صفر چگونه باید کارت سوخت دریافت کرد؟ برای اینکه پیگیری کنید کارت سوخت چه زمانی به دستتان می‌رسد اولین راه این است که از طریق سیستم کامپیوتری یا اینترنت تلفن همراه وضعیت کارت سوخت را پیگیری کنید.

برای این منظور لازم است که به سایت www.epolice.ir بروید، اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید و کد رهگیری مرسولات پستی را دریافت کنید. سپس این کد دریافتی را در سامانه رهگیری اداره پست در کادر مورد نظر جستجو کنید تا ببینید دقیقا کارت سوخت شما کجاست.

پس از دریافت کارت و مراجعه به جایگاه سوخت می‌توانید به استعلام موجودی کارت سوخت بپردازید. همچنین اگر در طرح‌های فروش اقساطی ایران خودرو شرکت کرده‌اید و خودرو نو خریده‌اید راه دیگری که برای پیگیری کارت سوخت دارید این است که شماره VIN خودرو به سامانه پیامکی 1101202040 ارسال کنید یا اگر ترجیح می‌دهید حضوری پیگیری کنید به دفاتر پلیس به اضافه ده بروید.

البته یک راه دیگر وجود دارد و آن هم تماس با پلیس ناجا به شماره تلفن‌های 81240514 یا 88885347 است. اگر در پیگیری متوجه شدید کارت سوخت به اداره پست سپرده شده است تا به مقصد برسد از طریق شماره تلفن84470000 اقدام کنید.

جهت اطلاع از شرایط فروش اقساطی هایما S7 در سایا خودرو بر روی لینک کلیک کنید.

اگر رمز کارت سوخت را فراموش کردیم چه کنیم؟

به صورت پیش فرض، چهار رقم آخر کد ملی هر مالک به عنوان رمز کارت سوخت تعیین می‌گردد، چنانچه قصد استعلام موجودی کارت سوخت را داشتید، اما رمز را به یاد نیاوردید نگران نباشید در هر استان، مراکزی وجود دارند که می‌توانند به شما در رمزگشایی کارت سوخت کمک کنند.

همچنین اگر قصد دارید رمز کارت سوخت را عوض کنید هم باید با در دست داشتن مدارک هویتی شخصی و مدارک وسیله نقلیه به مراکز مجاز و دفاتر پلیس به علاوه ۱۰ مراجعه کنید.

برنامه استعلام کارت سوخت

کلام آخر

در این مطلب تلاش کردیم اطلاعات مفیدی درباره استعلام موجودی کارت سوخت، نحوه دریافت کارت سوخت خودرو صفر، چگونگی انتقال اعتبار کارت سوخت و مدت زمان استفاده از سهمیه ارایه دهیم.

چنانچه قصد خرید قسطی انواع خودروهای ایرانی و خارجی را دارید یا می‌خواهید از به‌روزترین قیمت جک S5، هیوندای، پراید، تارا، شاهین و و و تمام خودروهای مطرح حاضر در جاده‌های ایران یا خودروهای محبوب خارجی مطلع شوید، با مراکز فروش ما تماس بگیرید.

3.1/5 - (13 امتیاز)
1 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مقالات اخیر

کی ام سی X5 یا فیدلیتی پرایم
کی ام سی X5 یا فیدلیتی پرایم؟ کدام بهتر است؟ این سوالی است که ذهن...
مقایسه KMC T9 و KMC T8
مقایسه KMC T9 و KMC T8 از جذاب‌ترین مباحث برای علاقه‌مندان به خودروهای پیکاپ در...
چانگان CS55 پلاس و چانگان CS35 پلاس
در مقاله مقایسه خودرو چانگان CS55 پلاس با چانگان CS35 پلاس به مقایسه و بررسی...
مقایسه چانگان cs35 پلاس با تیگو ۷ پرو
در این مقاله از سایا خودرو قصد داریم تا به مقایسه چانگان cs35 پلاس با...
جهت مشاوره تماس بگیرین